GARAGEPORTAR

Idag är en port till ditt garage eller produktionsanläggning mer än bara entrén till en parkeringsplats med tak. Moderna garageportar kan rullas, svängas, dras eller vikas beroende på dina önskemål. De är tillverkade av olika hållbara material och finns med eller utan elektrisk automatik. Förutom design och komfort spelar säkerhetsaspekten också en viktig roll vid valet av garageport. Vilken typ som passar dig bäst bestäms också av hur mycket utrymme behövs inuti och framför garaget. På Crawford vill vi göra valet av rätt skjutport så enkelt som möjligt. Vårt nätverk av Crawford-återförsäljare nära dig blir glada om du skulle ha några frågor.

Sidoskjutport .
Magic .
Smart .
Superior .
Sidoskjutport .
Magic .
Smart .
Superior .
Sidoskjutport .
Magic .
Smart .
Superior .
Sidoskjutport .
Magic .
Smart .
Superior .
Sidoskjutport .
Magic .
Smart .
Superior .

Takskjutporten Smart sätter en ny branschstandard när det gäller mångsidig design, komfort och energieffektivitet.

En Crawfordport ger dig många fördelar:

Vi fokuserar våra ansträngningar på att erbjuda de bästa garageportarna ur fyra viktiga aspekter:
Mångsidighet, funktionalitet, säkerhet och tillförlitlighet. Vi vill kunna ge dig många anpassningsmöjligheter samtidigt som vi erbjuder en teknik som gör användningen av våra garageportar enkel och smidig. En garageport utgör även ofta en entré till ditt hem, varför vi ser till att våra garageportar är robusta och säkra. Vi är övertygade om att våra garageportar motstår tidens tand, vilket är skälet till att vi ger långvariga garantier på våra produkter.
Se vår garantideklaration för mer information.

TILLFÖRLITLIGHET

Något speciellt: Vi lämnar en 10-årig tillverkningsgaranti för garageportar, inklusive slitdelar, 5 års garanti på mekaniken och 2 års garanti på elektroniken i Crawfords portautomatik. Crawford stöder dig med ett certifierat, välutbildat nätverk för försäljning och service.
70 års erfarenhet som europeiskt varumärke garanterar varaktig, hög kvalitet.

+

FUNKTIONALITET

Våra skjutportar har termiskt separerade 42 mm-paneler för optimal energieffektivitet. Porten glider praktisk taget helt tyst och är extremt stabil tack vare kullagermonterade brytskivor och tandemkugghjul. Golvtätning med inbyggd ventilation säkerställer ett behagligt klimat i garaget vid alla tidpunkter. Optimal tätning och valfri golvskena ger extra bekvämlighet för
sidoskjutportar.

+

MÅNGSIDIGHET

Ett stort urval kulörer, upp till 3 ytbehandlingar och 5 olika modeller från klassiska till moderna möjliggör otaliga anpassningsalternativ. Många extratillbehör som fönster och handtag möjliggör optimal individualisering.

+

SÄKERHET

Den mycket gedigna konstruktionen skyddar mot inbrott – Extra testat inbrottsskydd (enligt NEN 5096) kan fås på begäran. Täckta golvskenor, brytskivor och dragfjädrar ger extra skydd. Ytterligare säkerhetsfördelar som fingerklämskydd, tippskydd, skydd mot fjäderbrott och hinderdetektering finns att tillgå.

Crawford Garageporte
Box 160,
423 21 Torslanda
Besöksadress: Hangarvägen 1

© ASSA ABLOY