Vi erbjuder högkvalitativa och tekniskt överlägsna produkter, högklassig service och teknisk know-how. Välkommen att dra nytta av vårt kompromisslösa fokus på design, säkerhet och bekvämlighet

säkerhet .
Tillförlitlighet .
mångsidighet .
Funktionalitet .
tradition .
kvalitet .
säkerhet .
Tillförlitlighet .
mångsidighet .
Funktionalitet .
tradition .
kvalitet .
säkerhet .
Tillförlitlighet .
mångsidighet .
Funktionalitet .
tradition .
kvalitet .
säkerhet .
Tillförlitlighet .

Crawford tillhör nu en stor svensk koncern och har varit verksamt under namnet Entrematic i denna organisation sedan 2012. Crawford erbjuder ett brett sortiment av produkter och lösningar som skjut­portar, vip­portar och rull­portar, vilket gör att det finns en Crawford-produkt som passar så gott som alla typer av behov. Våra kunder har förlitat sig på oss som Skandinaviens största garageportstillverkare, i många årtionden. Det är därför vi fortsätter att marknadsföra våra produkter under varumärket Crawford.

Entrematic är ett nytt och innovativt företag som erbjuder hela system av automatiska entrésystem. Förutom Crawford och Normstahl erbjuder vi varumärkena Dynaco, EM och Ditec – en kombination av specialmärken som står för premiumkvalitet, snabb leverans och exceptionell kundservice.. Crawford är ett välkänt varumärke för instegsprodukter med banbrytande teknik för privata och industriella applikationer.

Under varumärket Entrematics paraply vill vi inspirera våra kunder med en bred produktportfölj av ­portar och automatiserings­lösningar samt omfattande support från våra distributörer. Vi erbjuder högkvalitativa och tekniskt överlägsna produkter, högklassiga konsulttjänster, service och teknisk know-how. Som slutanvändare kan du dra nytta av vårt kompromisslösa fokus på design, säkerhet och bekvämlighet.

Entrematic Group AB
Box 160,
423 21 Torslanda
Besöksadress: Hangarvägen 1

© ASSA ABLOY