Kvalitetsgarage­portar från specialiserad tillverkare


Vi fokuserar våra ansträngningar på att erbjuda de bästa garage­portarna ur fyra viktiga aspekter:
Mångsidighet, funktionalitet, säkerhet och tillförlitlighet. Vi vill kunna ge dig många anpassningsmöjligheter samtidigt som vi erbjuder en teknik som gör användningen av våra garage­portar enkel och smidig. En garageport utgör även ofta en entré till ditt hem, varför vi ser till att våra garage­portar är robusta och säkra. Vi är övertygade om att våra garage­portar motstår tidens tand, och därför lämnar vi långa garantier på våra produkter.
Se vår garantideklaration för mer information.

Ikon med pilar som pekar i olika riktningar

Vi har ett brett utbud av moderna garage­portar

Garagets värden. Som en del av ditt hem har det inte bara en skyddande funktionen utan har även ett estetiskt ändamål. Oavsett om det är hus på landet eller en stadsvilla som har skjutport, vipport eller rullport som är försedd med fönster eller gångdörr. Ditt hus har stil – och garageporten kan lyfta fram den. Vårt breda utbud av Crawford-garage­portar säkerställer att ditt fordon finner sig till rätta i en värdig atmosfär helt enligt din egen smak. I den avseendet är en garageport något som noggrant ska anpassas till utseendet på ditt hem och omgivningen.

Ikon med flera kugghjul

Garage­portar med extra visuella och funktionella fördelar

Moderna garage­portar kan utgöra starka visuella accenter, smälta in subtilt med arkitekturen eller helt enkelt fylla sin funktion på ett tillförlitligt sätt. Oberoende av den visuella aspekten, kommer du också ha ett stort behov av säkerhet, användarvänlighet och en mängd praktiska extrafunktioner. Därför erbjuder Crawfords garage­portar inte bara ett brett utbud av modeller, kulörer, ytbehandlingar och enskilda designelement som kan väcka uppmärksamhet i grannskapet – de är också tekniskt toppmoderna och kompromisslösa när det gäller säkerhet och användbarhet Design, teknik, hantverk – våra högkvalitativa garage­portar imponerande med sina spännande designelement.

Crawford Garageporte
Box 160,
423 21 Torslanda
Besöksadress: Hangarvägen 1

© ASSA ABLOY