Entrematic Group AB
Box 160,
423 21 Torslanda
Besöksadress: Hangarvägen 1

© ASSA ABLOY

Våra takskjut­portar erbjuder stora möjligheter

Ikon med flera kugghjul

Framför allt säkerställer de 42 mm tjocka panelerna med sin kärna av isolerande skum och termisk separation den värmeisolering du bara får med en skjutport. Bostadsytor ovanför eller bredvid garaget kommer inte längre att ha iskalla väggar eller golv. Många som skaffat skjut­portar har kunnat börjat förvara vin eller trädgårdsväxter i garaget ... Men oavsett vad du förvarar i ditt garage så blir energieffektiviteten allt viktigare. Med en skjutport från Crawford går isoleringen av sig själv.

Ikon med pilar som pekar i olika riktningar

Variationen på Crawford takskjut­portar är praktiskt taget obegränsad. Du kan välja din personliga favorit utifrån många olika egenskaper. Det finns tre ytbehandlingsalternativ, fem garageportsmodeller, från en klassisk sofistikerad look till ett elegant minimalistiskt utseende, och du kan även välja färgschema! Det beror på att du, förutom många olika standardkulörer med färdiga ytor, alltid har möjlighet att välja din favorit från RAL-skalan.


Det beror helt klart på typ av hus. Vare sig det är en lantgård eller ett radhus, villa eller bondgård, bungalow eller trähus, så har byggnaden sin egen stil som kan framhävas av en matchande takskjutport. Crawford har den exakt rätta garageporten som stärker och kompletterar din miljö. Tilltalande att se på och smälter in i omgivningen.

Ikon med pilar som pekar i olika riktningarMer än 40 standardstorlekar täcker nästan alla krav, men ­lösningar som skräddarsys på millimetern utgör inte heller något problem med Crawford taskskjut­portar – det ingår i vår dagliga produktion. Vi kan därför även erbjuda garageskjut­portar i ovanliga format och i WIDE-versioner. Med Crawford hittar du garanterat rätt garageport för ditt hem!

Quality Trots alla små rörliga delar erbjuder vi – även för garageporten – 10 års full garanti inklusive slitdelar och portytan! Läs mer på warranty declaration.

Robust garageport som spar utrymme

Letar du efter en garageport som ger dig mycket utrymme, men som inte kräver mycket utrymme själv? Då är en takskjutport precis vad du behöver. I stället för att svänga ut som en vipport öppnas en takskjutport vertikalt uppåt. Mekanismen liknar en rullport. Men i det här systemet består portbladet av flera paneler (”sektioner”) som är förbundna med gångjärn. De är monterade horisontellt över varandra och viks upp i serie längs garagetaket vid öppning.

Just den rätta lösningen för ett garage nära vägen

Den utrymmesbesparande skjutporten gör också så att du kan parkera direkt framför garaget. Den skapar en rymlig passage och är idealisk för trånga utrymmen och garage som byggts nära gångvägar och gator. Dessutom ger panelkonstruktionen ett tilltalande estetiskt intryck.