Skjutport Superior

Den rätta lösningen för perfektionister. Allra bästa säkerhets- och stabilitetsfunktioner toppas med ett imponerande urval av tillbehör så att du kan skräddarsy din garageskjutport.

Säkerhet

Crawford

Eftersom din säkerhet är vår prioritet

Ikon med sköld

Det som står i ditt garage är ofta värdefullare än du tror. Det är därför vi erbjuder inbrottsskydd som tillval till vår premium produkt Crawford Superior: SKG-certifierat inbrottstålighet som överensstämmer med den nederländska standarden NEN 5096.


Vi erbjuder också maximalt skydd mot kroppsskada. Alla rörliga delar i Crawford Superior-sortimentet som löprullar, skenor och dragfjädrar är helt täckta, så det finns ingen risk att fastna i dem. Dessutom är panelerna i alla våra skjut­portar ergonomiskt utformade klämskydd. De 42 mm tjocka isolerade panelerna säkerställer hög klimatstabilitet och optimal värmeisolerijng.


Crawfords produktprogram erbjuder tillförlitligt väderskydd via de elastiska tätningarna som gör gör garaget helt vattentätt. En ventilationsöppning i golvtätningen säkerställer tillförsel av frisk luft vid behov.


Även om garageporten skadas så är du på den säkra sidan tack vare vår mångåriga fabriksgaranti.

Crawford Garageporte
Box 160,
423 21 Torslanda
Besöksadress: Hangarvägen 1

© ASSA ABLOY