Crawford garageportsautomatik–- bekväma, tillförlitliga och säkra

Crawfords garage­portar kan enkelt öppnas med våra MAGIC garageportsautomatik.

Din automatiska portautomatik med ökad säkerhet

En Crawford garageportsautomatik är inte bara bekväm, du kan också förlita dig på säkerheten i din portautomatik. En självlåsande växel förhindrar obehörig öppning från utsidan. Koden från fjärrkontrollen ändras också automatiskt efter användning för att förhindra avläsning och kopiering av öppningskoder. Med över en miljon möjligheter är den smarta fjärrkontrollen omöjlig att hacka. Och även om barnen leker i garaget behöver du inte oroa dig. Din elektroniska garageportsautomatik med sin intelligenta elektronik backar omedelbart porten om den upptäcker även det minsta hinder. Det kan vara skönt att veta om barnen leker i och runt garaget.

Komfort och funktionell design

Vår Crawford Magic-automatik erbjuder högsta komfort. Med 210 mm/sekund (utan last) vid öppning är Crawford Magic garageportsautomatik bland de snabbaste på marknaden. Trots dess höga effekt är Crawford Magic extremt ekonomisk med en förbrukning på bara 2 watt i viloläge. Jämfört med föregångaren har effektförbrukningen halverats.

Användbara tillbehör

Vi tillhandahåller inte bara marknadsledande garageportsöppnare, utan även praktiska tillbehör. En Nyckelbrytare är ofta ett bra komplement till de traditionella fjärrstyrningarna som fjärrkontroll eller app. styrning. Ett kodlås med en personlig vald kod kan också vara ett praktiskt tillbehör när du använder garaget utan att ha tillgång till fjärrkontroll. IR sensorer förhindrar på ett tillförlitligt att porten stängs automatiskt om ljusstrålen bryts av en person eller ett föremål.

Crawford Garageporte
Box 160,
423 21 Torslanda
Besöksadress: Hangarvägen 1

© ASSA ABLOY