Industri­portar och docknings­lösningar av Normstahl

Vår mångåriga erfarenhet som tillverkare av industri­portar gör oss till en idealisk partner för dina logistik­lösningar. Utöver funktionaliteten beaktar vi även era krav på driftsprocedurer, processkedjor och kvalitet när ni tar er nästa industriskjutport i bruk. Våra industri­portar kan skräddarsys för att passa alla situationer – oavsett om byggnaden är ny eller gammal. Våra återförsäljare står vid din sida med hela sitt kunnande för rådgivning, planering, service och underhåll.

Normstahl industri­portar är den överlägsna lösningen för byggnader inom industri och handel. I och med att porten öppnas uppåt, förblir utrymmet framför och bakom entrén intakt så att varje tillgänglig centimeter kan utnyttjas fullt ut. Förutom våra hall­portar erbjuder vi även matchande lastbryggor som på ett tillförlitligt sätt täcker gapet mellan byggnaden och fordonets lastyta och förhindrar onödigt långa väntetider vid ramperna. Porttätningar kompletterar konstruktionen och säkerställer att en enkel entré omvandlas till ett perfekt gränssnitt.

Ikon med industriport

Våra Normstahl industriskjut­portar för ditt företag

Våra industri­portar kan anpassas till alla situationer – oavsett om de integreras i en gammal eller ny byggnad. Eftersom olika verksamhetsmiljöer ställer specifika krav, erbjuder vi olika typer av industri­portar som bäst tillgodoser behoven i din verksamhet. Naturligtvis kan varje industriskjutport utrustas med olika tillvalsfunktioner och modifieras utseendemässigt. Det gör att en industriport från Normstahl smidigt kan byggas in i din byggnad.

­lösningar för speciella krav

Oavsett vilket syfte byggnaden har så erbjuder våra industriportar säkerhet, tillförlitlighet och effektivitet. Vi erbjuder en port med robust, säker funktionalitet i olika design- och färg alternativ. Normstahl skjut­portar erbjuder också en rad olika skensystem/konfigurationer som samtliga innebär att porten öppnas uppåt och inåt. Det innebär att porten står helt öppen vid passage och att hela utrymmet framför och bakom öppningen är fri. Denna funktionsprincip optimerar utrymme, smidig drift och ett enkelt underhåll samtidigt som den minimerar risken för skador på fordon och utrustning. Våra specialiserade Normstahl-återförsäljare nära dig hjälper dig gärna att planera din nästa takskjutport från Normstahl.

Tuffa, slitstarka, ekonomiska

Våra industri­portars långa livslängd ger ditt företag en annan fördel: produktionen och logistiken kommer endast i sällsynta fall att avbrytas för underhålls- eller utbytesaktiviteter under de kommande åren. Du kan räkna med tillförlitligheten hos en Normstahl industriskjutport från Entrematic. Oavsett arbetsbelastningen – den kommer aldrig att svika dig.

Crawford Garageporte
Box 160,
423 21 Torslanda
Besöksadress: Hangarvägen 1

© ASSA ABLOY